dilluns, 22 d’abril del 2013


Hotel Barceló Sants

Entrar a la cuina d’un gran hotel és, si fa o no fa, com entrar a la sala de màquines d’un transatlàntic o atansar-se a l’epicentre d’un sisme. Allà on tot es cou i es manufactura, es necessiten unes condicions especials d’higiene i seguretat per garantir un òptim desenvolupament de l’activitat que allí s’hi fa. A necessitats específiques, solucions especifiques. Un paviment vinílic que permeti l’estanquitat, alhora que compleixi amb la normativa de seguretat referent al lliscament, és la proposta que mcd grup ha adoptat per donar una resposta efectiva a un problema enquistat. La firma Altro, especialitzada en paviments vinílics de seguretat, i concretament el seu producte estrella: el K-30, han estat els escollits per aquest difícil repte. El resultat? Absolutament satisfactori. La prova? Els cuiners han millorat el seu entorn, les seves condicions de treball i la seva seguretat i, en lògica conseqüència, les croquetes els hi surten genials.

1

2

3

4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada